Ben Maas niet verkiesbaar Provinciale Statenverkiezingen

28 september 2018

Ben niet verkiesbaar voor Provinciale Statenverkiezingen 2019

De kandidaatstellingscommissie van de PvdA start morgen met het voeren van sollicitatiegesprekken om een nieuwe kandidatenlijst samen te stellen voor de Statenverkiezingen die op 20 maart 2019 plaatsvinden.

Huidig PvdA-Statenlid Ben Maas heeft lang overwogen om zich kandidaat te stellen voor deze verkiezingen. Statenlid is een uitdagende en interessante functie waarin je veel contact hebt met burgers en bedrijven. Er spelen veel interessante thema’s en het houdt je scherp bij de maatschappelijke vraagstukken. Soms is het goed om even stil te staan, om te kijken hoe je verder wil gaan. Even op het station uit de trein stappen en te zien of andere bestemmingen ook interessant zijn.

Na vier jaar actief te zijn geweest als lid van de dorpsraad, 12 jaar lid van de gemeenteraad in Bladel en nu bijna vier jaar Statenlid vindt Ben het een mooi moment het stokje over te dragen aan jongeren en vrouwen die actief zijn binnen de PvdA.
“Het is nu nog te vroeg om eenieder te bedanken, aangezien wij nog een half jaar volop bezig zijn in de Provinciale Staten van Brabant en vooral hard gaan werken om een mooie verkiezingsuitslag te halen voor de PvdA”, aldus Ben.