Progressief Altena

27 september 2018

Op 21 november worden in het Land van Altena in verband met de herindeling van de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg verkiezingen gehouden. De PvdA werkt in deze gemeente nauw samen met de GroenLinks en D66 in de plaatselijke partij Progressief Altena. Voor deze partij zit een lid van de PvdA (Paula Jorritsma) als wethouder in het college van B&W.

Vanuit het Gewest Brabant willen wij deze plaatselijke campagne ondersteunen met een actie op zaterdag 27 oktober 2018. De bedoeling is dat we als Gewest Brabant met zoveel mogelijk mensen de campagneacties van die dag mee ondersteunen door actief ter plekke mee te doen.
We verzamelen tussen 11.30 – 12.00 uur Bij Fort Giessen in het Land van Altena. Vervoer van je woonplaats naar het startpunt dien je zelf te regelen. Parkeren bij dit Fort is gratis.

Fort Giessen
Giessense steeg 2
4283 HP Giessen

Vanaf hier zullen we samen met Progressief Altena een aantal flitsbezoeken en drie woonkernen bezoeken. Voor vervoer vanaf Fort Giessen wordt gezorgd. Het einde van de actie zal omstreeks 17.00 uur zijn. Eventueel later aansluiten of eerder weggaan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst vermeld dit bij je aanmelding of neem contact op met Harm Rijks.
Bij aankomst wordt een lichte lunch aangeboden en voor vertrek een eenvoudige doch voedzame warme maaltijd. Ook voor koffie en thee wordt zorg gedragen.

Opgeven dat je deelneemt aan deze actie kan per email bij:

Harm Rijks
harm.rijks@hotmail.com
06 8394 5017

Gaarne vermelden in de email:

Voornaam en Naam
Woonplaats
e-mailadres
mobiele telefoon

Opgave gaarne zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 17 oktober. Dit in verband met de logistiek en het plannen van de actie