Zeker zijn van een eerlijke toekomst – debat armoede en wonen

26 november 2018

De Bossche PvdA-afdeling is zaterdag 15 december gastvrouw van een speciale middag rondom het thema ‘Armoede en Wonen’. De bijeenkomst wordt georganiseerd op initiatief van de Werkgroep Armoede van PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk.

In De Muzerije schuiven  in een rondetafelgesprek Gijs Van Dijk aan, maar ook woningbouwdirecteur Rob Dekker en ervaringsdeskundige Mike Hannink en professor Esther-Mirjam Sent,hoogleraar Economische Theorie en Economisch Beleid. Dit gesprek zal geleid worden door PvdA-kamerlid Attje Kuiken.

PvdA Den Bosch nodigt u van harte uit om aan te schuiven bij deze middag om te luisteren maar ook te reageren op de tafelgasten. Naar ons idee een thema dat aandacht verdient; zeker zo in de decembermaand.

De middag begint om 13:00 uur in De Muzerije, Hinthamerstraat 74 in Den Bosch. De entree is gratis.Om 15:00 uur is er nog de gelegenheid om met elkaar na te praten. We hopen u te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet namens de Werkgroep Armoede van Gijs van Dijk en de fractie, het Bestuur van PvdA Den Bosch en het Gewest PvdA Brabant

Jolanda van Gool, fractielid en Lesha Bosman, bestuurslid