Naar het rode noorden!

17 november 2018, van 08:45 tot 20:00, Stadion de Vliert - Den Bosch | Stadion de Vliert - Den Bosch

Actie Groningen

Op 21 november worden in Groningen in verband met de herindeling van een aantal gemeenten verkiezingen gehouden. De PvdA Groningen heeft op dit moment 6 raadszetels en tracht dit resultaat uit het verleden in de komende verkiezingen te verbeteren tot 8 raadszetels. Een ambitieus plan, maar elke verbetering waar ook in Nederland draagt bij aan de opgaande lijn van de PvdA.

Vanuit het Gewest Brabant willen wij deze plaatselijke campagne ondersteunen met een actie op zaterdag 17 november 2018. De bedoeling is dat we als Gewest Brabant met zoveel mogelijk mensen de campagneacties van die dag mee ondersteunen door actief ter plekke mee te doen.
We verzamelen tussen 08.45 uur in Den Bosch bij Stadion de Vliert aan de zuidkant en vertrekken om 09.00 uur naar Groningen. Parkeren bij stadion De Vliert is gratis. Op het nabijgelegen Transferium dient men te betalen. Kom je met de trein dan dien je naar Station ‘s-Hertogenbosch Oost te reizen. Dan is het nog 1 kilometer lopen. Maar neem je voor aankomst met de trein contact op met Harm Rijks en we halen je op bij het station. Dit geldt alleen voor Station ‘s-Hertogenbosch Oost en niet voor Station ‘s-Hertogenbosch Centraal.

Stadion De Vliert
Victorialaan 21,
5213 JG ‘s-Hertogenbosch

Aankomst in Groningen zal omstreeks 12.00 uur plaats vinden. Vanaf hier zullen we samen met PvdA Groningen een gezamenlijk programma doen. Het einde van de actie zal omstreeks 18.00 uur zijn.
Bij aankomst wordt een lichte lunch aangeboden en voor vertrek een eenvoudige doch voedzame warme maaltijd. Ook voor koffie en thee wordt zorg gedragen.
Omstreeks 21.00 uur zullen we weer in Den Bosch zijn.

Opgeven dat je deelneemt aan deze actie kan per email bij:

Harm Rijks
harm.rijks@hotmail.com
06 8394 5017

Gaarne vermelden in de email:

Voornaam en Naam
Woonplaats
e-mailadres
mobiele telefoon

Opgave gaarne zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 07 november. Dit in verband met de logistiek en het plannen van de actie