Brabantdag 2024

15 juni 2024

PvdA Brabantdag 2024!

Op zaterdag 29 juni houden we als gewest de Brabantdag op het Provinciehuis in Den Bosch.

Het belooft een mooi programma te worden, waarin de Linkse Samenwerking in Brabant centraal staat. Onder de link: Programma Brabantdag PvdA vind je het programma van deze mooie dag. De inloop is tussen 9:15 en 9:45. Om 9:45 starten we met een reeks aan mooie sprekers zoals partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent en Burgemeester van Eindhoven Jeroen Dijsselbloem. Ook zal onze eigen fractie een statenupdate geven en wordt gesproken over de mooie linkse samenwerking met GroenLinks Brabant.

Daarna hebben we een aantal workshops die inspiratie bieden in de Linkse Samenwerking. Zo kun je leren om creatief met Canva je partijcommunicatie een boost te geven en biedt het partijbureau een workshop aan om te werken met de Tookit Linkse Samenwerking. Verder wil Nadir Baali (lid landelijk partijbestuur) graag in gesprek met jonge politici van de PvdA. Daarnaast zal gedeputeerde Stijn Smeulders een informatiebijeenkomst houden over OV.

Na een lekkere lunch zullen Iris Vrolijks van de Jonge Socialisten en Mohammed Chahim van het Europees Parlement een inspirerende middag verzorgen, gevolgd door een feestelijke afsluiting met borrel!

Wil je er graag bij zijn? Dan zien we graag je aanmelding tegemoet! Dat kan door een mailtje te sturen naar: [email protected]

We zien je graag op de Brabantdag 2024!

Het bestuur en de fractie van PvdA Brabant