Vacature: Algemeen bestuurder gewestelijk bestuur

14 september 2022

Het gewestelijke bestuur van de PvdA Brabant bestaat uit negen leden: Een voorzitter, secretaris, penningmeester en zes algemeen bestuursleden. Samen vormen we een goed team, we zijn stuk voor stuk vrijwilligers die zich inzetten voor een levendige en actieve sociaaldemocratie in Noord-Brabant.

We zijn op zoek naar iemand die als algemeen bestuurder het bestuur komt versterken en ons gaat helpen om de PvdA in Noord-Brabant nog verder in haar kracht te zetten.  Vind jij het leuk om je als vrijwilliger in te zetten binnen het gewestelijk bestuur van onze politieke vereniging? Solliciteer dan als algemeen bestuurder van het gewestelijk bestuur!

Wat zijn de globale taken van een algemeen bestuurder?

Je ben een spil in het web, nooit verlegen om je handen uit de mouwen te steken en jezelf te richten op veel verschillende taken en projecten.   De algemeen bestuurder zorgt er, samen met het gehele bestuur, voor dat de PvdA optimaal tot haar kracht komt in onze provincie. Aandacht voor lokale afdelingen is daarmee erg belangrijk, dit komt tot uiting door nauw contact te onderhouden of een rol als regiovertegenwoordiger op je te nemen.

Je houdt zicht op de kansen en uitdagingen in de provincie. Springt bij om een brandje te blussen of om succes te vieren. Door jouw open manier van communiceren leg je snel contact en ben je in staat om echt verbinding te maken met mensen. Hiernaast beschikt je over veel verantwoordelijkheidsgevoel, dit kan zowel gaan om je eigen projecten als om het bestuurswerk als geheel. Samen met de rest van het bestuur, de leden en lokale afdelingen zorg je dat de PvdA actief en succesvol is in heel Brabant.

Je bent actief betrokken bij de campagne van de verkiezingen voor de Provinciale Staten & Waterschappen in 2023.

Als algemeen bestuurder besteed je ongeveer 1 tot 3 uur per week aan je bestuurstaken. Je werkt vrijwillig, maar bestuurswerk is niet vrijblijvend. Je wordt gekozen voor een periode van twee jaar, met de mogelijkheid tot herbenoeming. Vind jij het leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor onze politieke vereniging? En wil jij de taak van algemeen bestuurder op je nemen? Solliciteer dan direct!

Stuur uiterlijk vrijdag 07 oktober 2022 jouw schriftelijke motivatie en cv aan secretaris Luuk Hendriks ([email protected]). Je wordt hierna op de hoogte gehouden van de verder te nemen stappen. Het streven is om z.s.m. een nieuwe algemeen bestuurder te benoemen.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Groet,

Luuk Hendriks

Secretaris PvdA Brabant

[email protected] / 06-55806370