Vacature: Penningmeester gewestelijk bestuur

31 december 2021

Het gewestelijke bestuur van de PvdA Noord-Brabant bestaat uit negen leden: Een voorzitter, secretaris, penningmeester en zes algemeen bestuursleden. Samen vormen we een goed team, we zijn stuk voor stuk vrijwilligers die zich inzetten voor een levendige en actieve sociaaldemocratie in Noord-Brabant. 

We zijn op zoek naar iemand die als penningmeester het bestuur komt versterken en ons gaat helpen om de PvdA in Noord-Brabant nog verder in haar kracht te zetten.  Vind jij het leuk om je als vrijwilliger in te zetten binnen het gewestelijk bestuur van onze politieke vereniging? Heb je affiniteit met financiën en financiële administratie? Solliciteer dan als penningmeester van het gewestelijk bestuur! 

Wat zijn de globale taken van de penningmeester? 

  • Je verzorgt de boekhouding, de betalingen en de financiële administratie van het gewestelijk bestuur. Je maakt daarbij gebruik van het boekhoudkundig systeem van de PvdA. 
  • Je houdt zicht op de inkomsten en uitgaven en legt hierover in het financieel jaarverslag verantwoording af aan de leden van de PvdA Noord-Brabant. 
  • Je bent actief betrokken bij de campagne van de verkiezingen voor de Provinciale Staten & Waterschappen in 2023. 
  • Naast de specifieke taken als penningmeester neem je binnen het afdelingsbestuur ook andere taken op je en werk je proactief samen. 

Als penningmeester besteed je ongeveer 2 tot 4 uur per week aan de bestuurstaken. Je werkt vrijwillig, maar bestuurswerk is niet vrijblijvend. Je wordt gekozen voor een periode van twee jaar, met de mogelijkheid tot herbenoeming. Vind jij het leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor onze politieke vereniging? Wil jij de taak van penningmeester op je nemen? Solliciteer dan direct! 

Stuur uiterlijk zaterdag 15 januari jouw schriftelijke motivatie en cv aan secretaris Luuk Hendriks ([email protected]). Je wordt hierna op de hoogte gehouden van de verder te nemen stappen. Het streven is om uiterlijk begin februari 2022 een nieuwe penningmeester te benoemen. 

Gewestelijk bestuur PvdA Noord-Brabant