6 juni 2019

Kom ook naar de PvdA Brabantdag!

De PvdA Brabantdag komt er aan en beleeft alweer haar 9e editie. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 22 juni 2019, wederom op het provinciehuis in Den Bosch. De dag vangt aan om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en is om 17.00 afgelopen. Ook is er de optie om enkel één dagdeel mee te doen.
Op deze dag is er genoeg kans om kennis op te doen en is eveneens weer ruime gelegenheid tot netwerken. En na het succes van voorgaande jaren belooft ook dit weer een mooie dag te worden. Natuurlijk zijn onze Brabantse Statenleden Stijn Smeulders, Martijn de Kort, Edith van Dijk erbij, evenals gedeputeerde Erik van Merrienboer en zijn we trots te mogen aankondigen dat Julia Wouters als key note speaker te gast is op deze Brabantdag! Thema’s die tijdens de workshops van één uur aan bod komen, zijn onder andere VN verdrag en lokale toegankelijkheid, social media, vrouwen in de politiek, roze in rood en armoede. Ook de Brabantse waterschappen en de Jonge Socialisten nemen een workshop voor hun rekening.Op deze mooie dag kiezen we ook een nieuw gewestbestuur. Hier ontvangen PvdA leden per mail meer informatie over, wel lid en geen mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Dus ken je iemand die op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis wil maken met de PvdA? Neem hem of haar vooral mee. De organisatie heeft er zin in en hoopt dat we er met zijn allen weer een mooie rode Brabantse dag van kunnen maken.
Aanmelden voor de Brabantdag kan via: http://bit.ly/PvdABrabantdag
Mensen die geen lid zijn van de PvdA zijn ook van harte welkom!